SOS! Felnőtt oldalak letiltása?
A gyermeked szeretnéd védeni? Azért kérdezem, mert adhatok szoftveres tanácsot, de tökéletes megoldás nincs, csak ha te magad kíséred figyelemmel, mit csinál.
És miért akarod tiltani a felnőtt oldalakat? Már elnézést, de lehet hogy kevésbé káros, ha alkalmanként van lehetősége önkielégítést végezni, mintha felelőtlenül és könnyelműen bocsátkozik szexuális kapcsolatba.
Kérlek írd meg a védeni kívánt személy (személyek) korát, nemét, és a tiedet is, mert sok dologban befolyással lehet a - nem csak technikai, hanem általánosabb - válaszra.
Az ESET Smart Security vírusirtó és tűzfal programban van tartalomszűrő, de találsz ilyet beépítve tudtommal a Windows 7-ben is.
Viszont még egyszer: ezek sem mindenhatóak, és az összes káros oldalt semmi sem tudja kiszűrni.
Annyit tehetsz, hogy nem tiltani próbálsz kategóriákat, hanem megadod csak azokat az oldalakat, amiket látogathatnak - ezt én szerverrel oldom meg a partnereknél, programot nem tudok rá - így lehetsz egészen biztos abban, hogy csak azt látogatják, amit megengedsz nekik.
Pár hét alatt összeszedik az oldalakat, amiket nézegetni szeretnének, és utána már nyugalmad is lesz. :-) Ha meg jönnek újabb oldalak, akkor azokat is hozzáadod az engedélyezett oldalak listájához. Kicsit drasztikus, de én ezt tenném. Van millió elfoglaltság, nem muszáj egész nap a gép előtt ücsörögni, ha csak az adott oldalakat érik el, jó eséllyel keresnek más, értelmesebb elfoglaltságot a "gépezés" helyett.
A fent említett programhoz kaphatsz támogatást itt, ahogy most hirtelen ránéztem, tudja amire szükséged van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!