Melyik Microsoft programmal lehet weboldalt készíteni?
Figyelt kérdés
Az office csomagban, ha jól tudom van ilyen. Ha nem, javítsatok ki2013. okt. 7. 20:35
1/4 anonim válasza:
Front page-re gondolsz (2003-as verzióban még volt utána ha jól tudom már nem igazán)
De akár word-el is tudsz weblapot csinálni.
2/4 anonim válasza:
Így van, régen a Frontpage volt az Office csomag része, ezzel lehetett weblapokat csinálni (Word-öt én nem ajánlanám, az általa készített weblapokra mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy "szép" (mármint a kód). Azóta még készített pár toolt az MS, régebben az Expression Web volt a favoritjuk, de mostanában egy WebMatrix névre hallgató eszközt tolnak, de ez utóbbival nincs tapasztalatom. Egyébként ez utóbbi kettő teljesen ingyenesen (és legálisan:)) letölthető.
3/4 anonim válasza:
SharePointDesigner
A Microsoft oldaláról letöltheted
4/4 anonim válasza:
Inkább maradjunk a Notepad++-nál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!