Miért nem indul el a windows bejelentkezés után?
Figyelt kérdés
Windows 8-at használok és bejelentkezés után sokszor csinálja azt, hogy bead egy fekete képernyőt és ilyenkor újraindítás után lép csak be.2013. okt. 7. 17:33
1/6 anonim válasza:
üdv
Ez olyan hiba, amit szinte bármi okozhat.
Kezd azzal, hogy lemented a gépről amit nem szeretnél elveszíteni és újratelepíted.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek 100%-ban az elöttem szólóhoz,valószínű,hogy ujratelepítés lessz a vége.szerintem telepítéskor valamelyik fájl sérült meg(vagy sérült volt).
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek
2013. okt. 13. 18:43
4/6 anonim válasza:
vagy esetleg még egy vírusirtás is segíthet!
Sok sikert! Majd ha meg van a megoldás oszd meg velünk!
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem megoldottam a problémát!
Letöröltem az Avast-ot, és azóta mindig elindul elsőre minden gond nélkül a gépem. Lehet újra fény derült az Avast memória éhségére? (azóta G Data IS 2014 fut)
2013. okt. 30. 16:46
6/6 anonim válasza:
IGen. egyes gépeknél problémát okoz az avast. lassú indulás, roszabb esetben fagyás (XP esetén tapasztalatam): Az AVG is jó, próbáld ki. Torrenten van fent serial-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!