Windows xp sp2 professional telepitese, nehez? Meg sose telepitettem, de elegge jol ertek a gepekhez, es meg szeretnem probalni az 1ik regi gepemre feltelepiteni, jelenleg windows 7 van rajta.
Meg sose telepitettem,de elegge jol ertek a gepekhez,es meg szeretnem probalni az 1ik regi gepemre feltelepiteni,jelenleg windows 7 van rajta.
Illetve vannak azek a cd-k amiket a gep alkatreszeihez kaptam,a hang kartya drivere,az internet halozat driver,meg a dvd rom es a video kartyahoz is van valami.Ezeket az xp telepitese utann kell telepiteni?
Nem nehéz.
És igen, az oprendszer után fel kell rakni a drivereket. Legelőször az alaplap meghajtóit.
'elegge jol ertek a gepekhez' ne nevettess mar... :)
szerintem eletedben nem telepitettel meg fel semmit, talan egy total commandert kiveve.
a regi gepedrol takarits le mindent (bar ugyis formazni fogja), rakd be a windowsxp telepitot, aztan hajra. a kepernyon megjeleno utasitasokat kovetve kb. 3/4 ora alatt felmaszik a windows. utana meg rahuzod a CD-rol telepitheto meghajtoprogramokat, azt' hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!