Kész weblapomat hogyan tudom feltölteni a tárhelyre?
Figyelt kérdés
Tárhely regisztrációkor kaptam egy ftp címet,login nevet,jelszót,totalcommanderbe ezeket be is ütöttem új kapcsolatnál,sikerült csatlakozni a tárhelyhez,felraktam a weboldalam de nem jelenik meg semmi ha böngészőben beütöm a címet
Mit kell csinálni még?
2013. okt. 5. 21:35
1/15 anonim válasza:
Melyik tárhely?
Az index.php, vagy index.html fönt van?
2/15 A kérdező kommentje:
atw.hu
Milyen index.html?:D
Csak fogtam a mappát simán amiben a weboldal fájljai vannak és felraktam
2013. okt. 5. 21:45
3/15 uno20001 válasza:
A kezdőlap, vagyis az az oldal, amivel akarod, hogy kezdődjön az weblapod, vagyis ha valaki "beüti" a weblapod címet akkor az jelenjen meg. Ennek a html/php fájlnak mindig index.html-nek kell lennie. És ennek a fájlnak nem szabad mappában lennie!
4/15 anonim válasza:
akkor most próbáld úgy hogy nem mappástól, hanem csak a mappa tartalmát másolod fel.
5/15 A kérdező kommentje:
Kiszedtem a mappából így működik köszi szépen mindenkinek:)
2013. okt. 5. 21:54
6/15 A kérdező kommentje:
Mégse teljesen mükszik:/
2 aloldalt valamiért nem akar megnyitni
"az oldal nem található"
2013. okt. 5. 21:56
7/15 A kérdező kommentje:
ötlet mi lehet a baj?:S
2013. okt. 5. 22:17
8/15 anonim válasza:
Rosszul hivatkozol arra a 2 aloldalra!
Nézd meg a forráskódban az elérési utat és javítsd.
9/15 A kérdező kommentje:
Amíg nem töltöm fel őket működik
2013. okt. 6. 13:43
10/15 A kérdező kommentje:
Csak a tárhelyen nem jó
2013. okt. 6. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!