Zene összerakó, mixelő program? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na szóval, az én osztályom szervezi a sulibuli, és mi fiúk kisebb része leszünk a "dj"-k, ehhez gondolom kéne valami profibb,ilyesmi program. Tudnátok mondani párat? Nem akarok csak simán youtube-ról zenét berakni... Köszi!2013. okt. 5. 21:04
1/7 kismutyesz_ válasza:
Sony Vegas Pro 12
Ennek a programnak a teljes verzióját töltsd le, a menet le van írva a telepítéshez. Viszont egy csomó időt megspórolsz ha be írod YouTubera: Hardwell live electric zoo
Hallgasd végig, élvezni fogod ha érzed a zenét. 2 éve foglalkozom Dj zenékkel. Ha segítség kell a Sony hoz segítek, vagy ha számok kellenek csak írj privit.
2/7 kismutyesz_ válasza:
Egyébként nem értem, hogy miért vállaltátok be ti fiúk ha nem vagytok biztosak a dolgotokban.
3/7 kismutyesz_ válasza:
Ezt a programot még nem használtam, de nézd meg: Traktor
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért vállaltuk be mi, mert úgy gondoltuk hogy az osztályból mi értünk a 'legjobban' hozzá. Meg persze a lányokra nem is akartuk bízni, gondolom érthető miért... Ők inkább csinálják a díszletet. :D
2013. okt. 6. 18:09
5/7 anonim válasza:
Szerintem bőven megteszi, ha leszedtek egy winampot, egymás után berakjátok a buli zenéket (Calvin Harris, Avicii, stb. mostanság mainstream zenék), egykét klasszikust (bár nemtudom, hogy a ti korosztályotok mennyire ismerik ezeket :) ), meg egy-két veretést (szintén nem tudom, mennyire ismeritek az ilyen dallomsabb, táncolósabb, akár dubstepesebb zenéket), és azokból szépen összevágtok egymás után egy jó pár órányi zenét, és kész. Ti is tudtok bulizni, ha nem értetek hozzá, akkor nem fogtok beégni Virtual DJ-vel, szóval ezzel csak jól jártok.
6/7 kismutyesz_ válasza:
Ne ti gondoljátok úgy, hogy értetek hozzá. Ezt döntsék el mások.
7/7 anonim válasza:
Inkább keressetek valakit, aki ezzel foglalkozik. Nem gondolom, hogy egy sulibulire nincs 20ropi, hogy egy diszkóst megfizessetek.
Amúgy traktor lenne nektek a legjobb, de mivel nem értetek hozzá, abból csak galiba lesz. Inkább virtual, de az meg gyerekjáték :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!