Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ennek valami hátránya?

Van ennek valami hátránya?

Figyelt kérdés
A Windows XP telepítésekor nem 2 hanem csak 1 (C:\) partíciót csináltam... Ennek lehet valami hátránya? (belassul a gép,vagy akármi)
2013. okt. 4. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

:D

Ha csinálsz 2db C:\ partíciót, akkor odaadom az 1 éves fizetésem, feleségestül. :D

2013. okt. 4. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi hátránya attól eltekintve, hogy ha ujra akarod rakni az oprendszert, akkor előtte mindent ki kell mentened, mivel minden a C:-n lesz rajta. (Új telepítéskor ajánlatos formázni azt a partíciót, ahova telepítesz)

Nekem is csak 1 partícióm van, bár csak azért, mert egy 256-os SSDról van szó, amit nem szerettem volna tovább aprózni. (Bár van másik HHD-m a DVD helyére berakva néha)

2013. okt. 4. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Pontosan. Semmilyen menetteljesítménybeli hátránya nem lesz.

Viszont.

Tudjuk, hogy a Windows nem örök-életű, kaphatsz vírust, megbolondulhat egy driver , hónapok használata alatt lelassulhat a gép, urambocsá sérül a vinyó MBR-je és egyszer csak a gépen semmi más nem segít mint a formázással történő újratelepítés ami a C: meghajtóról töröl mindent.

Ilyenkor jön jól ha van egy D: meghajtó is particionálva mivel erre a partícióra mentegeti az ember hónapok alatt a filmjeit, zenéit, képeit, stb és ha egyszer eljön az idő az újratelepítésre, (ami adódhat váratlanul is) akkor nem kell főjön az ember feje: jaj , most akkor törlődnek a számomra fontos dolgok is....

2013. okt. 4. 22:26
 4/5 A kérdező kommentje:
1. kommentelő rosszul értelmezted... Szerinted mért tettem zárójelet?
2013. okt. 4. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Többiek: igen,ezzel én is tisztában vagyok,de nekem csak egy 40GB-os HDD-m van ezen a gépen
2013. okt. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!