Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » COD2 AWE modot hogyan lehet...

COD2 AWE modot hogyan lehet beállítani clans.hu szerveren?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a fájlokat, de a modok hozzáadásával nem boldogulok. clans.hu szerverről van szó, tehát gondolom, webadminon kell valamit beállítani, hogy jó legyen. Ötletek?

2013. okt. 4. 21:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A clans.hu-nak vannak webadminból aktiválható modjai. Újratelepítettem a szervert, letöröltem az awe modot, felraktam 2 clans.hu-s kiegészítőt (amik a mainben jöttek létre), ezek le is töltődnek indításkor, de a játékba nem töltődnek be. Ez miért van?
2013. okt. 6. 12:36
 12/21 anonim ***** válasza:
mit értesz kiegészítő alatt? mod-ot?
2013. okt. 6. 12:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja értem, nem minden kiegészítő működik.. ezért szar a clans, ler se sz.rják a fejed
2013. okt. 6. 12:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, modot. Átraktam mainen kívülre (rootba) is, mainen kívülre egy mods almappába is. Sehogy sem jó.
2013. okt. 6. 13:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy a webadminon aktivált modok (IWD) letöltődnek, de az awe még csak le se töltődik.
2013. okt. 6. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
de fs_game-t kitöltötted? másképp nem tudja honnan kell olvasni a mod-ot, de ezt már elején írtam :p
2013. okt. 6. 13:09
 17/21 A kérdező kommentje:
Ha oda beírom a mappa nevét (pl. mods, ami a mainen kívül van), akkor el se indul a játék (Awaiting connection végtelenségig).
2013. okt. 6. 13:10
 18/21 anonim ***** válasza:
mert kell bele egy "felhasználó azonosító".cfg is ami indítja a server.cfg-ét
2013. okt. 6. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:

FTP_én így néz ki a mappa szerkezet: awe mappa - main mappa - pb mappa..

Awe mappán belül van 3.cfg server.cfg, config_mp_server.cfg,azonosító.cfg

2013. okt. 6. 13:18
 20/21 anonim ***** válasza:
amúgy meg az awe mod tele van bug-okkal, hibákkal.. ezer éve nem fejlesztik
2013. okt. 6. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!