Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows telepítésében segítene...

Windows telepítésében segítene valaki?

Figyelt kérdés

Jelenleg Windows 8 N van a gépemen. Szeretném telepíteni a Windows 8 Pro-t (nem az N verziót). Lehet úgy telepíteni, hogy ha a programok nem is de a személyes fájlok megmaradjanak?

Előre is köszönöm!

2013. okt. 4. 20:40
 1/4 Dantehnor ***** válasza:
Igen úgy particionálod a lemezt.
2013. okt. 4. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Kiírod vagy pendrive-ra másolod a dolgaidat, vagy átmásolod egy másik particióra. Aztán az üresre mehet a Windows.
2013. okt. 4. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:

A Pro tud annyival többet mint a sima Win 8 N?

Előző gépemen Win8 Pro N volt és azon a gépen a boot idő illetve miután betöltött rögtön használhattam nem kellett várnom 1-2 percet ezért gondoltam, hogy felrakom a Pro-t. Pedig előző gépem sokkal gyengébb volt. Azért kell jelenleg várni, mert a merevlemez 100on le van terhelve az svchost.exe miatt. Minden le van tiltva indulásnál és töredezettség mentesítettem is és még vírus keresést is csináltam de még mindig...

Ötletek?

2013. okt. 4. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne a Windows 8-at tedd fel hanem a Windows 8.1-et! 8.1=blue. Ez a win 8 jobb egy kicsit!

Milyen kell 32 bit vagy 64 bites?

Ha van kérdésed írj privátban! Nagy valószínűséggel sikerülne segítenem!

2013. okt. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!