Internet Downloader Manager helyet valamit, ami ugyanilyen jo?
Figyelt kérdés
Egyszer letoltottem, de nincs idom, vadaszni a serial szamot. Esetleg olyan program kellene ami ugy mukodik mint a IDM, barmit-barhonan letolthetsz, de nem kell vadaszni egy honap utan egy masikra!#Internet Downloader Manager #ami ugyanilyen jo!
2013. okt. 4. 18:14
1/5 anonim válasza:
FlashGet, GetRight, stb.
Bár mióta sok MBit sebességű netet használok, nem érzem szükségét egy ilyen programnak.
Az Opera éa Firefox beépített letöltéskezelője is tökéletesen működik.
A Youtube-hoz, meg hasonlókhoz a FreemakeVideoDownload-ot használom.
2/5 A kérdező kommentje:
Megfogom probalni,Koszonom a vallaszodat!
2013. okt. 4. 20:24
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg,ha tudsz adni bovebb felvilagositast az MBit programrol?Nem ismerem,de ha jo,kiprobalom!Azt is hogy honan tudom letolteni.Koszonom!
2013. okt. 4. 20:27
4/5 anonim válasza:
sok MBit = sok megabit
(jelenleg konkrétan 60)
Ezzel azt akartam írni, hogy már olyan gyorsan jönnek le az adatok, hogy nincs értelme letöltéskezelővel több szálon tölteni őket.
A böngészőbe épített letöltésvezérlők pedig minden mást tudnak.
Egyedül a stream videókhoz használom az ingyenes és kiváló Freemake Video Downloadert amikor nagy ritkán ilyesmit kell leszednem.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi
2013. okt. 4. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!