Miért nem küldi el az IncrediMail Xe a leveleimet?
Letöltöttem az Incredimail-t, azonban ezt az üzenetet írja ki: 535 5.7.8 Error: authentication failed: authentication failure
Fogadja a leveleimet (egyébként freemail-es e-címem van), de nem küldi el őket.
Már mindent kipróbáltam, azt olvastam, hogy a kimenő és a bejövő szerverhez is azt kell írni, hogy "mail.t-online.hu", de mégsem sikerül :(
Na már most ha fogadod, akkor a pop3 szervercím automatikusan beíródik a regisztráláskor. Ahhoz, hogy tudj e-mail-eket is küldeni, szükség van arra a bizonyos smtp szerver címre, ami, ha jól értem a freemail-os lenne. Ezt a szervercímet a freemail szolgáltatójától tudod kikérni.
de valami ilyesmi lehet, hogy: smtp.freemail.hu. De ez korántsem biztos. Logikusan ez lenne, dehogy valójában a szervertulaj mit adott meg, azt tőle kellene megkérdezni.
A mail.t-online.hu csak a t-online-os e-mail címedhez jó, illetve, ha azokat a leveleket hozod be Incredimail-re és szeretnéd őket megválaszolni. A freemail-osokhoz nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!