Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ehhez a notebookhoz milyen...

Ehhez a notebookhoz milyen operációs rendszert vegyek?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy új notebookot amire ismerősöm Ubuntut telepített amíg nem gyűlik össze pénz Windows rendszerre.

Most ha minden igaz akkor max 30 ezret tudok valamilyen rendszerre szánni viszont fogalmam sincs milyen Windows rendszert kéne venni mert nem értek hozzá.

Notebook adatai:

Processzor: Intel Core i3-3110M 2,4 GHz

Ram: 4 GB

Merevlemez: 500 GB

Videokártya: Intel HD Graphics 4000

Melyik Windows rendszert vegyem meg hozzá? Légyszíves linket is írjatok és ne csak annyit hogy például Windows 7/8 mivel én igazából ezt a Professional, Ultimate, 32, 64 bites...stb dolgokkal nem vagy tisztába.

2013. okt. 3. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is Home Premium. Amit linkeltél, azzal csak az a baj, hogy az alábbi rendszer 32 bites, ami 3 GB ramot kezel, és mivel neked 4 GB van, ezért ez volna a megfelelő: [link]
2013. okt. 3. 19:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor meg is rendelem a 64 bites. :)

2013. okt. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!