újra tetem a win7 hetem most nem áll le miért?
Eza valami vicc? Ember nem ír így. Hozzád szótár kell, barátom.
De megfejtettem. A géphez kaptál egy alaplap CD-t, azt is telepítsd, mert a Winfos drájverek nélkül nem tud sz*rt sem.
Így van. A Windows 7 telepítő DVD -jén csak korlatozott számban vannak illesztőprogramok, mivel csak ~ 3GB. Hardverelem meg több millió létezik. Sok fórumon (még itt is) sok válaszíró azzal kábítja a népet, hogy az a Windows 7 mindent felmert, de ez nem így van, ha csak nem valami általános gyakori hardvereket tartalmaz a géped.
Ha nincs meg a telepítő lemez (vagy nem mellékeltek hozzá), akkor fel kell menni a gyártó oldalára letölteni, majd telepíteni azokat.
Az is előfordulhat, hogy a Windows Update -en letöltődhet 1-2 driver ami nem volt a Windows 7 DVD -n, de ebbe se kell bízni, nem fog mindent megtalálni. Nekem egyik régi gépemen frissítette a Windows Update hálókártya driveremet és szépen össze is omlott a rendszer, csökkentett módba se tudtam elindítani. Azóta jobban bízok azokban, amit saját magam keresek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!