Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » újra tetem a win7 hetem most...

újra tetem a win7 hetem most nem áll le miért?

Figyelt kérdés
a win kipancsol de nem áramtalanít az tudom hogy technikusom a Eszközkezelő szokott matani de nem

2013. okt. 3. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra mégegyszer és ne matass semmiben.
2013. okt. 3. 09:43
 2/5 A kérdező kommentje:
nem matam ura tepités után let ez
2013. okt. 3. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Eza valami vicc? Ember nem ír így. Hozzád szótár kell, barátom.

De megfejtettem. A géphez kaptál egy alaplap CD-t, azt is telepítsd, mert a Winfos drájverek nélkül nem tud sz*rt sem.

2013. okt. 3. 10:24
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

Így van. A Windows 7 telepítő DVD -jén csak korlatozott számban vannak illesztőprogramok, mivel csak ~ 3GB. Hardverelem meg több millió létezik. Sok fórumon (még itt is) sok válaszíró azzal kábítja a népet, hogy az a Windows 7 mindent felmert, de ez nem így van, ha csak nem valami általános gyakori hardvereket tartalmaz a géped.

Ha nincs meg a telepítő lemez (vagy nem mellékeltek hozzá), akkor fel kell menni a gyártó oldalára letölteni, majd telepíteni azokat.

Az is előfordulhat, hogy a Windows Update -en letöltődhet 1-2 driver ami nem volt a Windows 7 DVD -n, de ebbe se kell bízni, nem fog mindent megtalálni. Nekem egyik régi gépemen frissítette a Windows Update hálókártya driveremet és szépen össze is omlott a rendszer, csökkentett módba se tudtam elindítani. Azóta jobban bízok azokban, amit saját magam keresek meg.

2013. okt. 3. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:
de ö sosem teszi fel az alaplap szoftverét csak mat az ezközkezelő be és bocsi a írásom ért de csak egy kézzel tudok írni de az is merev
2013. okt. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!