Honet tudok le szedni halozati kartyat?
Figyelt kérdés
Ujbol tettem windows ,egy windows xp sp3 tettem gepemre es kene hozza egy halozati kartya ,adna valaki egy linket? it a halozati kartya TIPUSA
Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter
PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_813910EC&REV_10\4&3A321F38&0&50F0
2013. okt. 1. 21:21
11/14 A kérdező kommentje:
meg probalom fel tenni ,hatha jo lessz mert mar vagy 100 hangkartya tipust toltotem teganp egesz napXD
2013. okt. 2. 07:56
12/14 A kérdező kommentje:
ezt is fel instalalja mind a tobbi 50 hankartyat ,de ojan max 10 masodperc allat fel tesszi de semi ,no hang tovabra is
2013. okt. 2. 08:00
13/14 anonim válasza:
Klikkelj a hangszóróra. Lejátszó eszközöket nézd meg h nincs letiltva.
Lejátszás fül.
Ha igen tulajdonságok általános fül eszközhasználat használatban van alkalmaz és ok.
14/14 coopper válasza:
Szia.
Ha elinditottad a letöltött progit (dsiz79usa.exe), az csak kibontja a fájlokat nem inditja el a setupot. azt neked kell manuálisan elinditani :
Alapértelmezett kibontási hely : C:\IBMTOOLS\DRIVER\DSIZ79US\SETUP.EXE
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!