Az avast törölte a C:/windows/AutoKMS/AutoKMS. Exe -t mert fertőzöttnek találta. Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
milyen szerepet játszik ez a program? mivel gondolom a windows mappában van fontos vagy nem? ha az avast kitörölte2013. szept. 30. 10:57
1/13 anonim válasza:
Hamarosan szólni fog a Windowsod, hogy ő nem eredeti. Ez a program ugyanis az aktivátor része (lopott Windows esetén).
2/13 A kérdező kommentje:
azt irja hogy windows is activated. szóval ez nem is virus hanem a kamu windos aktiváló progija? csak az avast észlelte annak?
2013. szept. 30. 11:10
3/13 anonim válasza:
Majd valamelyik frissítés után fog előjönni, nem azonnal.
4/13 anonim válasza:
S.O.S! kapcsold ki, a Windows automatikus frissítést.
(ha nem szeretnéd újratelepíteni)
5/13 anonim válasza:
a karanténból is törölted?
(mert ha nem, onnan még visszaállíthatod.)
de, az AVAS-t progiban, előbb tedd a kivételek közé! (nem vizsgálandók közé)
6/13 A kérdező kommentje:
fuu köszi !
2013. szept. 30. 11:49
7/13 A kérdező kommentje:
egy olyan scanelést végeztem amikor az avast akkor vizsgálja a gépet amikor még nem indult el teljesen és ott automatikusan törölte nincs karanténba. de pl lehet azt ha haveromnak is ez van ö átküldi az Exe filet pl skype on én meg behelyezem a folderba akk jó lesz?
2013. szept. 30. 11:57
8/13 anonim válasza:
van rá esély, hogy működni fog. (azonos fájl-verzió esetén)
9/13 Kovács Pistike01 válasza:
Drága gyermekeim! Ez nem a windowst aktiválja, hanem akkor települ, ha crackelt msoffice-t teszel fel, ennek a múködéséhez van rá szükség. Sok vírusirtó (működési módja alapján) tévesen kártevőnek észleli. Valóban fehérlistára kell tenni, ez a megoldás.
10/13 A kérdező kommentje:
és Igazad van Tényleg az OFFICE az ellenőriztem és tényleg köszönöm szépen a segítséget
2013. szept. 30. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!