Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fifa 14 Bajnokság mód tényleg...

Davyd921 kérdése:

Fifa 14 Bajnokság mód tényleg nincs benne?

Figyelt kérdés
DLC-be csak meg kapjuk majd mi eredeti felhasználó !!

2013. szept. 29. 21:46
 1/3 anonim válasza:

De benne van. Ha rámész a bajnokság betöltésére, akkor (xboxon) RS gombbal kétszer jobbra, és ott az új bajnokság. PC-n vagy PS3-on is gondolom van ilyen lehetőség, a bajnokság menü jobb alsó sarkában lévő infó mutatja, mivel kell navigálnod.

Viszont függetlenül attól, milyen platformon játszol, én is kérdeznék tőled, ha már ki tudod próbálni. Nekem új bajnokságnál az első meccset nem engedi egyáltalán lejátszani, hanem rögtön a másodikról kezdi az idényt. Ez több csapatnál is tesztelve lett (pl. Bayern München, PSG, vagy az egész olasz bajnokság). Meg tudnád nézni nekem, hogy nálad mi a helyzet? Én a Bayernnel tolnám, ahol az első, Mönchengladbach elleni meccs inaktív, és csak a másodikról tudom kezdeni...

2013. szept. 30. 13:23
 2/3 anonim válasza:
Ugyan ez a gondom. Én sem találom benne, az megvan, hogy bajnokság betöltése, de újat nem tudok nyitni. valaki, valamilyen megoldás??? Előre is köszönöm!
2013. okt. 2. 15:11
 3/3 anonim válasza:
nem tudom hogy még érdekel-e, de ha rámész a bajnokság betöltésére, akkor nyomd meg rajta kétszer num 6-ot (és persze előtte kapcsold be a num gombokat a num lock gombal)
2015. jan. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!