Ha Virtual Boxon használok valamilyen op. Rendszert, akkor lassabb lesz, mintha rendesem telepíteném?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget előre is!2013. szept. 29. 10:41
2/5 Turismo válasza:
Ha adsz megfelelő memóriát neki akkor egyáltalán nem! :) Én már nagyon régóta VirtualBoxon használom az XP-t 1Gb ramot adtam neki és iszonyat gyors, nem mondanád meg,hogy virtuális gépen megy..
3/5 anonim válasza:
Utolsónak és a kérdezőnek:
Az érdekes volna, ha nem lenne lassabb. Gondolkozzál már! Fut egy eredeti oprendszer és ezzel párhuzamosan egy XP is. Szerinted mennyire lassítja a gépet a két oprendszer egyszerre. Én is kipróbáltam a virtualbox-ot, WI7 alá tettem egy XP-t és olyan lassan futott, hogy egy i5-ös procival és egy 70K-s VGA-val egy sima 2D-s lövöldözős játék csak minimális beállításokkal ment el. Csak ennyire lassítja a gépet a két oprendszer egyszerre...
4/5 Turismo válasza:
Jó olyan tekintetben tényleg igen, de az ilyen alap dolgokra, amire használja egy értelmes ember úgy egyáltalán nem érződik. És nem azért, mert lassú, hanem az még nincs megoldva, hogy a videókártyát ki tudd használni. Nem játék körül forog a világ!!! Fel kell nőni ;)
5/5 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy lassabb lesz-e.
Most akkor lassabb vagy nem?, Nem abba kell belekötni hogy játékról van szó vagy sem, hanem hogy a kérdésre válaszoltam-e és igazam van-e :)
Egyébként meg felnőttem már régen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!