Hol lehet kapni Sony Vegas Prót?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni, de nem találok semmi boltot ahol lehetne kapni :D2013. szept. 28. 21:28
1/9 anonim válasza:
Tel.: 319-8967, 319-8973
kimsoft@kimsoft.hu
1118 Budapest, Hegyalja út 70. fszt. 2.
Hogy ne ezen múljon...
2/9 qaxqaxqax válasza:
jól látom az árát????x.x
több mint 200? Annyira azért nemjó:D
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
Ja igen ezt is szerettem volna megkérdezni, hogy mennyi az ára, mert eddig csak a programot láttam :D
Helyesbítem is a leírást :Nem szeretném megvenni, de nem találok semmi boltot ahol lehetne kapni :D
Nem is értem egyébként mi ezeken a programokon az ilyen drága?
2013. szept. 29. 19:36
4/9 qaxqaxqax válasza:
Na látod ezt én sem értem..
Én már teljesen "kitanultam" és van kis tapasztalatom az ilyen vágó meg vidi szerkesztő programokkal.. A Sony Vegas Pro 12 tényleg nagyon jó meg pöpec vágóprogram, de nálam 200fölé nem ér.. sőt adnék érte max, ha nagyon fontos 40et, de lehet azt is elsíratnám x.x
5/9 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk eltudom hinni , hogy egy AutoCAD vagy ArchiCAD ennyi lenne mert ott azért elég durva grafika van. De , ha belegondolok ebben is van.
2013. szept. 30. 16:43
6/9 anonim válasza:
Csak egy baja van, avi-t meg mp4 et nem fogad el, pedig az a két legnépszerűbb formátum -.-
8/9 A kérdező kommentje:
Ja igen én is észre vettem. Nem teljesen legálisan megvan nekem is. Asszem a 10-es :D Mondjuk más videó szerkesztők sem játsszák le.
2013. okt. 7. 22:10
9/9 qaxqaxqax válasza:
Én nálam lazán elfogadja, mint mondtam, de sztem ha csak ennyi a baj, akkor van egy rakat converter program a neten:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!