Az első problémám az lenne, miért nem tudok google chrome-ot telepíteni? A régi chrome felmegy, de az új nem. Így nem tudok hozzáférni az elmentett könyvjelzőimhez.
Vagyis hozzá férek már,mert exportáltam,de a retkes sza..ért nem megy fel az újabb chrome?Elkezdi telepíteni,és ott kiakad.Tölt tölt tölt tölt....és ennyi.Nagyon pipa vagyok már rá!!!!
A másik:Hogy kell leszedni facebook-rol ezt a tetves új oldalsávot? [link]
Nagyon megköszönném a segítségeket! Köszönöm szépen előre is.
Meg kéne próbálni az Offline telepítőt:
Ami az eszköztárat illeti, talán a menü-->eszközök-->bővítmények résznél el tudod távolítani.
Offline nem jött be.----> [link]
Csak tölt tölt tölt és tölt....semmi!
Nincs bővítmény a chrome-ban ami fent van nekem.Régi beállítások menüje van,ez egy ös régi verzió.Nem értem miért nem telepíti.Nem rég raktam újra a gépem,elötte semmi baja nem volt.
Én Face-ra kizárólag Inkognitó módban (de bekapcsolt Adblock Plus-szal) megyek fel. Ezek a nyavalyás reklámok (illetve a sütik) hazavághatják a böngészőt is.
Egyet tehetsz: teljesen tisztán telepítsd újra, mert ez így soha nem lesz már jó. Innen töltsd le és telepíts bele Adblock Plus-t (külső, román, német, magyar szűrőkkel). [link]
Teljesen tisztán próbáld meg újratelepíteni, a probléma nem a linkkel, hanem a te gépeddel van. Illetve sűrgősen futtass le egy online scannert, kaphattál valami trójait, az akadályozza. Ha így sem működik, akkor újra kell telepíteni a Windows-t.
Telepítsd rá az ingyenes Comodo Internet Securityt, jó erősre beállítva és nem lesz ilyen gondod. Windows tűzfalat kapcsold majd ki.
Comodo Internet Security kb 13 programomból kiszedte az exe fájlt!!!3 használható program maradt a gépemen.Még egyszer nem csinálok ilyet az biztos!!!
Thx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!