Xotom kérdése:
Ötven billentyűkombináció Windows 7-hez: Win, [jobbra], [jobbra], S: Gép alvó módba küldése A túró ez a jobbra, jobbra varázslás?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 18:53
1/7 Gábor_79 válasza:
A jobbra kurzor-billentyű egyidejű megnyomása.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Erre gondoltam, de ha a win, S és a jobbra billentyűket lenyomom, attól nem alszik el a gép. Ezért hittem, hogy valami ördöggel cimborálásos megoldása van dolognak.
2013. okt. 3. 00:45
3/7 Gábor_79 válasza:
Lehet az azért kivétel, mert a hibernációt ki szoktuk kapcsolni, mondjuk SSD esetén (ugyanis 4 vagy több Gb helyet foglal a vinchesteren a memória méretétől függően) és akkor nem működik ez a mód. Azt hiszem ez ugyan az: hibernáció = alvó állapot. /lehet tévedek/
4/7 A kérdező kommentje:
Helló!
Igen tévedsz. A hibernálás több mint az alvó állapot. Nekem is ssd-ről fut a win, és ki van lőve a hibernálás. A régi billentyűzeten Speedlink sl-6454-sbk-hu volt egy "power" emblémás gomb, ami alvó állapotba helyezte a gépet, ami egy bill. lenyomásra azonnal éledt. Az újon nincs sajna és startmenűben a leállítás mellett (kijelentkezés, zárolás, stb) alul van az alvó állapot.
2013. okt. 3. 21:02
5/7 uforum válasza:
De mit jelent hogy jobbra,jobbra? Mert ettől nekem csak jobbra teszi az ablakot.... és nem alszik el.
6/7 Gábor_79 válasza:
Nem tudtam rájönni mai napig sem, de szinte egyszerűbb leállítás/(kor) helyett az alvó módot választani. Ha úgy nem sikerül, akkor vannak energiaséma-beállítások amik akadályozzák az alvó módba lépést. Most nem nagyon próbálkoztan vele, nehogy ne tudjam felébreszteni.
7/7 Gábor_79 válasza:
Sikerült. Az a billentyűkombináció nem egyidejű lenyomásra vonatkozik. Tehát sorba; win gomb > jobbra > jobbra > és magyar nyelvű windowsnál nem S (sleep) hanem az A betűt kell megnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!