Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fontos! Msn gond! Mit tegyek?...

Fontos! Msn gond! Mit tegyek? (bőővebb információ lentebb)

Figyelt kérdés
na az a problémám hogy eddik msn 7.5 futott a gépen..tegnap ujra kellett rakni és mikor beszeretnék jelentkezni most ajánlgatja hogy megjelent a szoftver ujabb verzioja (wlm 2009) én azt nem akarom használni,de így meg nem jelentkezik be..mit tegyek? előre is köszönöm válaszokat :)
2009. nov. 7. 13:19
 1/6 A kérdező kommentje:
jajj elírtam.. 8.5-ös :)
2009. nov. 7. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
2009. nov. 7. 13:22
 3/6 anonim válasza:

nekem is ez volt a gondom..ugye most a 2008as msn-t betiltották.. most már csak a legújabbat lehet használni (2009) töltsd le;) nem rossz ám, fura de majd megszokod

muszáj lesz ha msn-ezni akarsz:( :)

2009. nov. 7. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Zárd be a Messengert.

2. Ctrl-Alt-Del, Feladatkezelő, Folyamatok - keresd a msnmsgr.exe-t. Jobb gomb, folyamatfa bezárása.

3. Keresd meg a telepítési könyvtárban a msnmsgr.exe-t. Jobb klikk rá, tulajdonságok, kompatibilitás - kompatibilitási mód futtatása Windows 2000-hez.

2009. nov. 7. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
első linkelő: nagyon szépen köszönöm,müködik :) ezer hála :P =)
2009. nov. 7. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
na első linkelő: jó volt,de plus nem müködött alatta..ez ugyancsak igaz a kompatbilitás win 2000-hez... igy megszokom inkább az uj msn-t :) Azért köszönöm mindenkinek,felpontozok mindenkit :)
2009. nov. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!