Windows újratelepítés és eltávolítás? Lent
formázd le a 32 bites particiót nem tesz jót a gépnek se
ha 2 db operációs rendszer lesz rajta
Előzőnek és a válaszolónak okulásul:
"formázd le a 32 bites particiót"
Ekkor nem fogsz tudni majd bootolni a 64 bites oprendszerrel sem, mert a bootszektort is törölni fogod a gépről, ezért ezt így nem ajánlanám...
"nem tesz jót a gépnek se ha 2 db operációs rendszer lesz rajta"
Ez meg úgy hülyeség, ahogy van. Ha akarsz még Linux-ot is használhatsz ugyanazon a gépen, tehát akár négyféle oprendszer is lehet a gépeden, nem lesz semmi baja tőle...
de okos vagy már higgy nekem 2 DB operációs rendszer nem tesz
jót nekem is annyi volt és csiga volt a gépem pedig egy mai zsír új laptop volt a linux meg baromság semmi haszna nincs
szinte semmi játékot vagy windowsos alkalmazást ezért előző
válaszoló néz már egy kicsit utána hogy mi hogy mere mert ha
4 operációs rendszer van a gépen annyi rammja se marad hogy el inditsa a quake 1-et
" ha 4 operációs rendszer van a gépen annyi rammja se marad hogy el inditsa a quake 1-et"
Ember!! Ezek nem egyszerre futnak. Nézzél már utána, hogy működik ez az egész és utána írj hülyeséget...
figyelj nem kell fel emelni a hangodat nem azt mondom hogy semmit nem értesz hozzá de akkor is ki olyan hülye hogy 4 oprendszert rak egy gépre hát azért én meg gondolnám kinek
hiszel kérdező nekem aki tapasztalatból beszél hogy csiga
lesz a géped ha fel raksz 2 DB operációs rendszert vagy egy
olyan aki szerint 4 operációs rendszer jó egy gépen
Vannak alkalmazások és játékok amik XP-n mennek, WIN7-en semmiképp. Sem kompatibilitási sem XP módban. Nekem is van pár saját alkalmazásom, amik régen XP alá készültek és WIN7 alatt nem futnak. Ezért kell az XP.
Aki csak muszájból használ WIN7-et, mert a Linux nála a nyerő, annál is több oprendszer van fent. Persze aki csak Facebookozik, annak elég egy is, aki ezt nem érti az nem is fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!