Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows újratelepítés és...

Windows újratelepítés és eltávolítás? Lent

Figyelt kérdés
Van egy 100 GB-os partícióm (full üres) és arra szertném rátenni a win7 64et de a nagy fő partíción rajta van a win7 32. Ha rajta lesz a 64 hogyan lehet eltávolítani a 32-t illetve milyen következményei lesznek ennek?

2013. szept. 28. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

formázd le a 32 bites particiót nem tesz jót a gépnek se

ha 2 db operációs rendszer lesz rajta

2013. szept. 28. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Előzőnek és a válaszolónak okulásul:

"formázd le a 32 bites particiót"

Ekkor nem fogsz tudni majd bootolni a 64 bites oprendszerrel sem, mert a bootszektort is törölni fogod a gépről, ezért ezt így nem ajánlanám...

"nem tesz jót a gépnek se ha 2 db operációs rendszer lesz rajta"

Ez meg úgy hülyeség, ahogy van. Ha akarsz még Linux-ot is használhatsz ugyanazon a gépen, tehát akár négyféle oprendszer is lehet a gépeden, nem lesz semmi baja tőle...

2013. szept. 28. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:

de okos vagy már higgy nekem 2 DB operációs rendszer nem tesz

jót nekem is annyi volt és csiga volt a gépem pedig egy mai zsír új laptop volt a linux meg baromság semmi haszna nincs

szinte semmi játékot vagy windowsos alkalmazást ezért előző

válaszoló néz már egy kicsit utána hogy mi hogy mere mert ha

4 operációs rendszer van a gépen annyi rammja se marad hogy el inditsa a quake 1-et

2013. okt. 3. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:

" ha 4 operációs rendszer van a gépen annyi rammja se marad hogy el inditsa a quake 1-et"

Ember!! Ezek nem egyszerre futnak. Nézzél már utána, hogy működik ez az egész és utána írj hülyeséget...

2013. okt. 3. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:

figyelj nem kell fel emelni a hangodat nem azt mondom hogy semmit nem értesz hozzá de akkor is ki olyan hülye hogy 4 oprendszert rak egy gépre hát azért én meg gondolnám kinek

hiszel kérdező nekem aki tapasztalatból beszél hogy csiga

lesz a géped ha fel raksz 2 DB operációs rendszert vagy egy

olyan aki szerint 4 operációs rendszer jó egy gépen

2013. okt. 3. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg is két oprendszer van a gépemen és semmi lassulás nincs és nem is lehet, de látom hiába minden szöveg...
2013. okt. 3. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
hát igen mondjuk lehet rajta csak azt nem értem minek
2013. okt. 3. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Vannak alkalmazások és játékok amik XP-n mennek, WIN7-en semmiképp. Sem kompatibilitási sem XP módban. Nekem is van pár saját alkalmazásom, amik régen XP alá készültek és WIN7 alatt nem futnak. Ezért kell az XP.

Aki csak muszájból használ WIN7-et, mert a Linux nála a nyerő, annál is több oprendszer van fent. Persze aki csak Facebookozik, annak elég egy is, aki ezt nem érti az nem is fogja...

2013. okt. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!