Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha az eredeti játékot crackele...

Ha az eredeti játékot crackelem, az már bűncselekmény?

Figyelt kérdés
Szóval Elég karcosak a lemezeim, ezért anélkül futtatnám a játékokat. Mindegyik játék eredeti, boltban vett.

2013. szept. 27. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Másold fel a gépre és futtasd virtuális meghajtón.

Ha szigorúan vesszük ha krekkeled vagyis módosítod az exe file-t az már nem eredeti és bűncselekmény.

2013. szept. 27. 16:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen van ez a megoldás is, csak az a helyzet, hogy Tárhely fogytán vagyok- azok pedig 5-15 gb-osak.
2013. szept. 27. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, ha megvetted, kiadtad érte a pénzt, akkor házon belül bármit csinálhatsz vele. (Mármint nem felrakod egy torrent oldalra vagy ilyesmi)
2013. szept. 27. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért kezdtem úgy a mondatot hogy ha szigorúan vesszük...

Egy program legyen az játék vagy bármi jogvédelem alatt áll akár csak a filmek.Ezek bárminemű módosítása másolása terjesztése a szerző engedélye nélkül bűncselekmény.

Az már más tészta hogy otthon ki fogja ezt ellenőrizni neked.Hacsak nem csinálsz olyat hogy a netrendőrség lefoglalja a gépedet soha nem derül ki.Krekkeld nyugodtan és csak a kérdésedre válaszoltam.

2013. szept. 28. 06:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Ne kapd fel a vizet. Megértettem a válaszodadat.Ment a pacsi!
2013. szept. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!