Szeretnék egy "videot" csinállni képekből?
Barátnőmnek szeretnék egy videót készíteni képeket szeretnék belerakni meg valami zenét alá. milyen programok vannak erre? keresgéltem a gugliba de nem találok ilyet :S
Fontos lenne , válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!
22/F
MonkeyJam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
De Windows Movie Makerrel is megcsinálhatod, vagy VirtualDubbal.
Tabaky!
Na és kész a videó naggyából. lementettem de ezt hogy tudom átkonvertálni hogy pl másik gépen is menjen? mert barátnőmnek akarom kiírni de nekik nincs ilyen movie Maker-jük :d
Amit eddig elmentettél, az valószínűleg csak egy projektfájl, amellyel akkor se sokra mennél, ha a barátnődnek is volna Movie Makere, ugyanis voltaképpen csak egy lista arról, hogy hol vannak az összeállítandó fájlok A TE GÉPEDEN, és ennek alapján ollózza össze vetítéskor. Ahhoz, hogy az egészet véglegesítsd, el kell jutnod a 'Film készítése' menüpontig, és ott valami minél jobb minőségű beállítást kiokoskodni. Mikor ezt leokézod, a program elkészíti a videót, .WMV (Windows Media Video) formátumban. Ezt gyakorlatilag minden windowsos lejátszó ismeri. Ha valami miatt mégis jobban szeretnéd valami más formátumban, Format Factoryval tudod átkonvertálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!