Hol tudnám letölteni a GTA Vice City teljes verzióját ingyen?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 18:46
1/9 anonim válasza:
RAR pass:Terra
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! De sajnos nem tudom letölteni, mert ha rákattintok a mentés gombra, akkor kiírja, hogy az Internet Explorer nem tudja megnyitni ezt a webhelyet, stb...
Egyébként ezen a honlapon, amit ajánlottál, már próbáltam letölteni a GTA Vice City-t, de nem sikerült, mert valami miatt a letöltött fájl a Windows Media Playerhez társítódott.
Nagyon megköszönném, hogy ha tudnál valami "orvosságot" erre problémára.
2009. nov. 6. 20:13
3/9 anonim válasza:
Letöltöd a rar fájlokat és winrar programmal kicsomagolod a jelszót is leírtam ha kibontottad kapsz egy ISO fájl-t ha nem éred kérdezz!
4/9 anonim válasza:
Ha nem tudod letölteni probáld (dataget) progival én is azt használom.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. nov. 7. 08:11
6/9 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megcsinálni azt, hogy a letöltött fájl ne társítódjon a Windows Media Playerhez? Próbáltam megcsinálni, hogy ne társítódjon semmivel, de nem sikerült.
2009. nov. 7. 08:15
7/9 A kérdező kommentje:
Windows Vistám van.
2009. nov. 7. 08:19
8/9 anonim válasza:
Próbáld meg az utorrentel a Mininováról. legkönnyebb ha (direct play)
t töltesz le.
9/9 anonim válasza:
Winrar program van a gépeden? Ha nincs lehet azért tásítja a media player-hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!