Van valami olyan program, amellyel tudom pl. a GTA V-öt vinni pc-n?
Az ok egyszerű: A GTA méltán nagyobb név a játéktörténelemben mint mondjuk a Gyűrűk Ura a filmművészetben, tehát egy AAA+ kategóriás játékról beszélünk. A nagy filmekért is megy a sorbanállás és a moziban tülekedés - kivéve ha valaki sajnálja a pénzt a kedvencei támogatásáért. Természetes, hogy nagy felhajtás van most körülötte.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszeni kell a GTA sorozatnak, hanem azt, hogy ha valaki nem érti, hogy miért van felhajtás körülötte, az mindössze a szegényes műveltségének köszönhető.
Semmivel sem különb egy videójátékkal való játszás, mint egy film megnézése.
Aki szerint ilyesmikkel játszani gyerekes, annak lövése sincs róla milyen ez.
Valahol egy könyv olvasása és egy film megnézése között van az élmény, de valahogy mégis jóval intenzívebb az aktív részvétel miatt.
Ugyanmár:D Többet tudok a gépekről, mint te, hülyegyerek.. csak nem ülök egész nap a gép előtt, és nem egy játékra verem ki.. Sőt, nem szeretem a játékokat:D Kinőttem ebből..
Amúgy, ezzel is elárultátok, hogy lány nem volt a közeletekbe már több éve, mert titeket csak a gétéja öttt érdekel + társai érdekelnek:D... Na csó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!