Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami olyan program,...

Van valami olyan program, amellyel tudom pl. a GTA V-öt vinni pc-n?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 10:32
1 2
 11/19 bamboochatheone ***** válasza:
Más igények, más kínálat. Amire igény van arra kínálat is. Amit szeretnék azt megszerzem.
2013. szept. 26. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Az ok egyszerű: A GTA méltán nagyobb név a játéktörténelemben mint mondjuk a Gyűrűk Ura a filmművészetben, tehát egy AAA+ kategóriás játékról beszélünk. A nagy filmekért is megy a sorbanállás és a moziban tülekedés - kivéve ha valaki sajnálja a pénzt a kedvencei támogatásáért. Természetes, hogy nagy felhajtás van most körülötte.

Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszeni kell a GTA sorozatnak, hanem azt, hogy ha valaki nem érti, hogy miért van felhajtás körülötte, az mindössze a szegényes műveltségének köszönhető.

2013. szept. 27. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Semmivel sem különb egy videójátékkal való játszás, mint egy film megnézése.

Aki szerint ilyesmikkel játszani gyerekes, annak lövése sincs róla milyen ez.

Valahol egy könyv olvasása és egy film megnézése között van az élmény, de valahogy mégis jóval intenzívebb az aktív részvétel miatt.

2013. szept. 27. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
hagyjátok csak egy csirke neki elég a búza meg a rozs tyúkesze van csoda hogy gépelni tud
2013. szept. 28. 19:39
 15/19 CsirkeVagyok válasza:

Ugyanmár:D Többet tudok a gépekről, mint te, hülyegyerek.. csak nem ülök egész nap a gép előtt, és nem egy játékra verem ki.. Sőt, nem szeretem a játékokat:D Kinőttem ebből..

Amúgy, ezzel is elárultátok, hogy lány nem volt a közeletekbe már több éve, mert titeket csak a gétéja öttt érdekel + társai érdekelnek:D... Na csó

2013. szept. 29. 18:40
 16/19 bamboochatheone ***** válasza:
Ez a nem volt veletek lány szöveg az abszolút árulkodó jele annak hogy életed nincs. Vagyis van de a sims 3-ban.
2013. szept. 29. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Haha. Utolsó nagy arc. Egyébként van barátnőm. A többiek nevében nem nyilatkozhatok.
2013. szept. 29. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:
hát ja társasági életed biztos nincs mert ilyen pocsék modorral és zéró humorérzékkel nem hiszem...
2013. szept. 30. 19:44
 19/19 anonim ***** válasza:
mármint a csirkére gondoltam
2013. szept. 30. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!