A gépemen windows 8 van és nem telepitek semmit és a C meghajtón ahol a rendszer van folyton változik a szabad?
alapból 25GB van ott amikor először telepítettem 8GB volt a szabad hely azóta csökkent 3,7re de tegnap 1.8 is volt már úgy hogy nem telepítettem semmit.
Ezért szeretném telepíteni a windows 7-et de nem engedi formázni a C meghajtót.
ja és csak 3napja van fent a windows 8 teljesen új gép
Hogy tudom letörölni a win8-at hogy a D meghajtón megmaradjanak a dolgaim?
az elején mikor leszalad a bejelentkező képernyő az alján megjelenik egy felirat, hogy nyomj egy billentyűt a lemezről történő bootoláshoz. Ott nyomtál billentyűt
A telepítéskor rákérdez, hogy akarsz-e formatálni, ott ki tudod választani, hogy hova telepíted a windowst (c), és csak azt formatálod, akkor megmarad az ami a d-van
köszönöm sikerült felrakni a win7-et
aktivélni hogy tudom?
a windows aktiválásnál azt irja hogy 3nap van hátra az automatikus aktiválásig
windows 7 enterprise
nem eredeti a windows
mi történik a kkor ha nem aktiválom 3rom napon belül?
Cumi!
Game over, windóz bót bezár, te meg nézheted a mikrohullámú sütőt, meg az elöltöltős mosógépet...
már nem azért, de minek neked enterprise? azt a legbonyolultabb aktiválni, ha eredeti, ha nem..
itt pedig 2 választás van.. megveszed, vagy kalózba tolod
már sikerült aktiválni egy gombnyomással ezzel a programmal
KMS-Pico-v6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!