Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom mit csináljak, nem...

Nem tudom mit csináljak, nem találom?

Figyelt kérdés
Ez a gondom: telepítettem win 7 64bit ről xp-re de úgy hogy rátelepítettem a rendszerre és majd rendszerből akartam volna visszahúzni az adatokat amit már előzőleg összegyűjtöttem egy adott mappába...igen ám de hülye vagyok és nem tetszett az xp és utána megint vissza raktam a win7 64 bites rendszert rátelepítve megint mindenre....foglalja a helyet 200 giga de nem találom sehol illetve total commanderrel már kikerestem a kisfiam bölcsődés képeit de azt írja hogy a hely ahova mutat megváltozott ezt értem is meg nem is érdekelnek se a játékok se a zenék filmek csak a Családi képek...most a mai naptól Óvodás a kisfiú és megbolondulok ha nem tudom visszahozni a képeket....total comm....szerint valai Ink fájl...nagyon szépen kérlek titeket segtsetek mert már kivert a víz ezek a képek nincsenek meg sehol máshol...nyugtassatok már meg hogyha a helyet foglalja akkor meg is van....KÖNYÖRGÖK!!!!
2013. szept. 23. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá akkor miért csinálsz ilyeneket?
2013. szept. 23. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Az INK fájl hivatkozás, az atribútumai között (kettesegér tulajdonságok) meg tudod nézni hova mutat.

A 200 giga is kikereshető, egy HDD elemzővel, ha máshogy nem boldogulsz.

pl:

[link]

megnézed hova mutat a 200GB, aztán ott van.

2013. szept. 23. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajátgépbe lépve jelzi a c meghajtónál az a kék csík hogy foglalja a helyet de amikor bele lépek és nézegetem akkor sehol sem jön össze annyi adat....első válaszoló igazad van de ezzel nem segítessz csak az élet kedvemet veszed el:( Ha elviszem egy olyan helyre ahol adatmentéssal foglalkoznak akkor ott előhoznák a képeket?
2013. szept. 23. 23:01
 4/6 tabaki ***** válasza:
Hogyan kerested a Total Commanderrel? Esetleg nem megoldás az összes JPG-ért végigtúrni a lemezt (*.jpg)?
2013. szept. 23. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:

"olyan helyre ahol adatmentéssal foglalkoznak akkor ott előhoznák a képeket?"

Úgy 500 000 és 1 500 000 Ft közötti összegért, de, elő tudják.

2013. szept. 23. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló vajon a kérdésem melyik részétől kapott idegrohamot hogy ennyire erőlteti a hülyeségét....egyébként ingyen lementették a cuccokat hál'Istennek
2013. szept. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!