Vuze seed probléma (? )
Figyelt kérdés
A gondom az, hogy ha nincs leecher, akkor a Vuze nem is próbál seedelni és az nCore pedig nem számolja el ezt az időt. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy mondjuk leszedek valamit, aminek van 15 seederje és 1 peerje (én), akkor hiába hagyom futni a klienst, a hó végén hit and runt fogok kapni. Mit kellene átállítani a torrent kliensen?2013. szept. 23. 19:02
1/9 A kérdező kommentje:
"Eszközök -> Beállítások -> Várósor -> Készforrás -> Automatikus indítás -> Minden befejezett torrentet automatikusan indítson el 0 ügyfél esetén
Enélkül a Vuze automatikusan "Várakozó" státuszba rakja az éppen nem töltött torrenteket."
2013. szept. 23. 19:16
2/9 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon kellet. Köszönöm! :)
3/9 Kóródi István válasza:
Húú pont kellett nekem is! Köszi!!! :)
4/9 anonim válasza:
De jó, hogy ezt megtaláltam, nagyon köszi!
7/9 anonim válasza:
Nagyon köszönöm! Ez a válasz nekem is nagyon kellett!!!!
8/9 anonim válasza:
2023-ban még mindig ez a probléma, már átrágtam párszor a beállításokat de nem figyeltem fel erre, köszönet remlem segít.
9/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A Várósor almappáit nem nyitottam meg, hogy lássam a megoldást. Tényleg aranyat ért ez a kérdés itt az oldalon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!