Mit kéne tennem? Elakadtam egy programmal.
Ezt töltöttem le, de valami nem stimmel. Azt olvastam, hogy valahol regisztrálni is kell hozzá, de hol? Csak hibaüzenetezik és nem nyitja meg a telepített programot.
Mondjuk már a telepítés is érdekes volt, mintha kifagyott volna a zöld csík, negyedóra múlva kilőttem mégse gombbal. Aztán futtatni akartam újra, akkor meg 5mp alatt végigment. De kiír megnyitás helyett vmit de nem értem:
to run this application, you first must install one of the following version of te .net framework: v2.0.50727
contact your application publisher for instruction about obtaining the appropriate version of the .net framework.
Mit kéne csinálnom?
A program működéséhez szükség van a NET keretrendszer telepítésére.(Ne kérdezd mi az,passz. :)
De azt olvastam,hogy a korábbi verziókra is szükség van.Töltsd le inkább ezt és ez feltelepíti mindet.
Áááááá,már megírta valaki,én meg keresgélek. :D
Ez a legutóbbi egy javítócsomaggal frisseb,ha számít ez valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!