Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Üdv! Miért van az, hogy X...

Üdv! Miért van az, hogy X program prioritását a gépem nem engedi megváltoztatni?

Figyelt kérdés

A Rome II Total War-ról van szó. Ezt a szöveget kapom: A műveletet nem sikerült végrehajtani. A hozzáférés megtagadva.

Rendszergazdaként futtatom és Win7-em van.

2013. szept. 21. 23:09
 1/3 Mr. V. ***** válasza:

XP alá létezik egy AnVir nevű task-manager progi, amivel tudnád ezeket kezelni, 7 alá tudtommal nem adták ki, vagy csak csökkentett funkciókkal.

Ha valamit fagyaszt az említett progi, akkor amit fagyaszt, annak adj normál feletti prioritást mielőtt ezt elindítod. Más megoldást hirtelen nem tudok.

2013. szept. 23. 16:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Hy!

Kösz a választ, közben egy egyzerű lépéssel megoldottam :D

Feladatkezelőben megjelenítettem az összes felhasználó feladatait.

Nem tudom, hogy ez hogyan függ össze, de mostmár jó.

2013. szept. 23. 18:05
 3/3 anonim válasza:

"közben egy egyzerű lépéssel megoldottam :D

Feladatkezelőben megjelenítettem az összes felhasználó feladatait."

Szia!

Valamit kihagytál a lépés sorozatból, mert attól, hogy rákattintok a felhasználók fülre, még az ég világon semmi nem történik.

2015. aug. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!