Hogyan lehet kikapcsolni a gyengébb integrált grafikát, hogy a játékok ne azt érzékeljék?
A laptopomban 2 videokártya van egy Intel Hd Graphips Family és egy Nvidia Geforce GT 540m 2 gb
Az a problémám, hogy hiába állítom be az Nvidia vezérlőpultban, hogy mindig a nagy teljesítményűt használja mindig a gyengét érzékeli és így akadnak a játékok...
Hogy tudnám kikapcsolni?
NVidiánál nem tudom miként van, de ugyan ezt Radeon HD esetén HA rendesen fel van telepítve minden driver, akkor jobb kattintásra a desktopnál van egy plusz menü, ahol programonként állítható, hogy az integráltra kapcsoljon, a rendes diszkrét VGA-ra és azon belül még állítható több fokozatban, hogy mekkora teljesítménnyel (az aku idő miatt).
Na most azért írtam feltételes módban a rendesen fel van telepítve témát, mert notebooknál ez nem úgy van, hogy ha OS nélkül vettem a gépet, akkor simán letöltöm a drivereket, mint régen ... Radeonokhoz is direkt ahhoz való driver jó csak.
És persze ég világon semmi köze a Bioshoz.
"hiába állítom be az Nvidia vezérlőpultban, hogy mindig a nagy teljesítményűt használja mindig a gyengét érzékeli és ..."
Elvileg akkor valami nagyon el van tolva ott a driverekkel. Bár mondjuk a GT540 se olajozott isten nyila, de Intel HD-nál fényévekkel gyorsabb.
Ugyan ez a problémám !
még mindig nem sikerült megoldani !
volt idő, hogy működött most megint nem jó.
nekem erős tippem, hogy miután lekötöttem a gépet a tv ről, utána kezdte el megint. rettentően idegesítő !
Kérlek titeket ha találtok megoldást írjátok meg nekem : mathyzeus@windowslive.com e-mail címre.
én szerintem az optimus Chip, azaz ami áttvált a teljesítmény érzékelésekor, hogy melyik grafikát használja, keveredhetett meg. vagy megsérült elmozdult a Videókártya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!