Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valakinek ötlete, miért...

Van valakinek ötlete, miért omlanak össze a böngészőim?

Figyelt kérdés
Chrome használhatatlan, próbálkoztam explorerrel, az is kb.20 mp múlva leállt. Volt ilyen problémám kb.3 hónapja, akkor a gépre szakember újratelepítette a win-t, pár hétig jó volt, most megint semmire se való. Semmi extra nincs a gépen, nem játszom rajta, net és szövegszerkesztés a dolga, semmi más.
2013. szept. 20. 22:00
 1/7 Turismo ***** válasza:
Milyen operációs rendszer van a gépeden?
2013. szept. 20. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
XP
2013. szept. 20. 22:19
 3/7 Turismo ***** válasza:
Próbálj ki a böngészőkből régebbi verziót letölteni, ne a legújabbat!
2013. szept. 20. 22:44
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, reggel első dolgom lesz (ha addig hajlandó lesz dolgozni egyáltalán...)
2013. szept. 20. 22:59
 5/7 A kérdező kommentje:

feladom.

Próbálkoztam mindennel, egyszerűen nem megy. Már meg sem nyitja se a firefoxot, sem a chrome-ot; egyből összeomlik. Leszedtem őket, és már az új letöltésnél is hibát jelez és nem telepíti a chrome-ot. Explorer is max két percig bírja.

Ennyi volt a gépem?

2013. szept. 27. 22:31
 6/7 Turismo ***** válasza:
A böngészőn kívül más program is összeomlik? Ha igen, akkor én szednél le egy Hard Disk Sentinelt és megnézném a winchester állapotát, mert lehet már szektorhibás. Nekem is régen olyan volt, hogy pl telepítéseknél már kiírta, hogy olvasási hiba, meg ilyenek. Aztán szerintem csekkold le Te is és próbáld ki egy másik winchesterrel szerintem azzal működni fog.
2013. szept. 28. 06:59
 7/7 A kérdező kommentje:

CSak a böngészőkkel van baj.

Tegnap leszedtem őket, újratelepítettem volna, de nem hagyta...

Explorer is használhatatlan lett utána. MOst meg hiba nélkül megy, telepíteni is engedett.

És az a baj, hogy két szakember is azt mondta, a win újratelepítésétől meg fog oldódni a probléma. Jó is volt néhány hétig, de aztán sokkal rosszabb lett. Mondjuk a gépem régi, de megkímélt, karbantartott, szóval nem bánnám, ha élne még kicsit. :)

2013. szept. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!