Win8 vs Win7 melyik a jobb?
Figyelt kérdés
föleg játékokra, előnyöny hátrányok2013. szept. 19. 18:17
2/7 anonim válasza:
Win 7 minden szempontból jobb, Win8 szerintem egy kritikán aluli foskupac.
3/7 anonim válasza:
Win8 gyorsabb,legalábbis én nem panaszkodhatok.
Játékra is használják jó páran,de én nem tudok a téren nyilatkozni,max böngészős játékkal szórakozom.
4/7 anonim válasza:
Aki szidja a 8at az nem próbálta ,nagyon gyors és ha kéne a start menü csak leszeded az classic shellt és van is start menüd nem értem miért kell fikázni ezzel a metró felület is kikerülhető a classic shellel
5/7 anonim válasza:
Játékra szerintem a 8... Nekem mióta 8 -am van eddig mindenben jobbnak véltem a 7 nél pedig rohadtul féltem feltenni... Nem is értem azok akik szidják miért teszik...
6/7 anonim válasza:
Win 8 szerintem. Letisztultabb, egyszerűbb, modernebb és gyorsabb. Játéknál meg ha mégse indítaná el akkor a kompatibilitási mód beállításával biztos jó lesz.
7/7 anonim válasza:
Jólmodják akik a 8 ra mondják hogy jobb mint a 7 es. nekem volt 7 es de csak pár napig mert utáltam mert szivatót a 8 ig vistát használtam de a 8 tényleg gyors rendszer és nekem is fut minden. Start menü is van rajt nekem is egy start 8 pont uyg néz igy ki mint a 7 es csak nem olyan buta hanem villámgyors. Windows 7 egy szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!