Keresek 1 játékot. Nem tudom a nevét :- (?
Figyelt kérdés
Átrakták az xp-t w7-re és elveszett a játék. Ez egy nagy "várban" játszódik, Én vagyok a kis emberkével, akire támadnak az ellenségek :gorillák, madarak, vas hordóból előbukkanó emberek lőnek, hogy ne tudjunk felmenni a "vár" csúcsára. Vannak vizes akadályok, kötél mászás, stb. Az emberemnek van, kézigránátja, bombája, ugrik, lehasal, és kb 6 élete. Jó hosszú, különböző nehézségű szintek. A gyerkőcöm nagyon szerette és jó lenne rátalálni, hátha valaki ráismer?2013. szept. 19. 17:07
1/4 A kérdező kommentje:
Alap szintű játék. /nem virtuális /
2013. szept. 19. 17:10
2/4 A kérdező kommentje:
A szintek úgy kezdődnek,hogy 1 barlangba kell bemenni,és ugyanígy fejeződik is be .
2013. szept. 19. 17:15
4/4 A kérdező kommentje:
Nem ez az,de nagyon nagyon hasonló,ha nem lesz meg akkor majd ez. Köszi.
2013. szept. 21. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!