Hogyan tudnám a telepítő lemezt frissíteni?
Figyelt kérdés
ISO-ban van egy WIN7 telepítő készletem, hogyan tudnám beletenni ebbe a telepítőkészletbe az aktuális frissítéseket, hogy külön már ne keljen telepíteni ? pl bele szeretném tenni a sp1-t.2013. szept. 17. 19:13
1/8 Kovács Pistike01 válasza:
nem érdemes vacakolni vele, indig megcsinálja valaki, csak le kell tölteni :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt magamnak szeretném ... Szervíz verziós eredeti 48in1 telepítő ... nem babrált! csak unom hogy utánna még fél órát vacakol ezekkel is ... letölt /telepít ...
2013. szept. 17. 19:21
3/8 Kovács Pistike01 válasza:
Igen,ismerős érzés. Ha megfelelő iso-t töltesz le,akkor az szintén nem babrált, és tudod legálisan is aktiválni, ha van liszenszkódod. Ajánlom figyelmedbe Kori és westlake munkáit. Torrent oldalakon elérhetőek.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amiket találok, már halott torrentek ... amiket meg nyitott regisztráció nélkül is használható oldalakon találok ... hát nincs hozzájuk sok bizodalmam ...
2013. szept. 17. 19:28
5/8 Kovács Pistike01 válasza:
Ezt megértem. :)
Rossz helyen keresed. Melyik trackeren nézted?
6/8 Kovács Pistike01 válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Amit én keresek az egy tlepítőben van ... 48in1 ... az összes win7 ... szervizeknek lett kiadva ... ebbe szeretném beletenni az sp1-t... ez mind a kettő csak a fele ...
2013. szept. 17. 19:52
8/8 A kérdező kommentje:
Esetleg akkor valaki tud segíteni, hogyan oldhatom meg az integrációt ?
2013. szept. 18. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!