Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxra játékok?

Linuxra játékok?

Figyelt kérdés

Ha pl. a Cs 1.6-ot ISOként bemountolom és feltelepítem, az menni fog? Tehát nem külön Linuxra készült.

Köszi

2013. szept. 17. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
szerintem nem.
2013. szept. 17. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Töröld le a linuxot semmire nem jó, és játék sincs rá...
2013. szept. 17. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
2# a linux-ot nem játékra tervezték és nagyon sok mindenre jó.. szóval maradtál volna inkább csöndbe.
2013. szept. 17. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem játékra tervezték, mégis játszani akar rajt... Nonszensz. Azért írtam, törölje le inkább... Szinte semelyik játék nem támogatja...
2013. szept. 18. 06:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy a Wine elviszi:

[link]

2013. szept. 18. 10:11
 6/10 Tom Benko ***** válasza:
Ha van feltelepítve WINE, akkor igen. Arra figyelj, hogy az ISO loop device legyen!
2013. szept. 19. 06:54
 7/10 Tom Benko ***** válasza:

Ha van telepítve WINE, akkor igen. Az ISO loop device legyen!

@2: Hm. Valószínűleg ezért használja a Google, az IBM, a szuperszámítógépek... Sőt, a microsoft némely szerverein is Linux fut. Szóval inkább az a helyzet, hogy az utóbbi 20 évben nem láttál Linuxot...

2013. szept. 19. 07:04
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Itt most játékról volt szó, és nem IBM-ről és hasonló dolgokról, amikkel dobálóztok. Lehet fújjolni, de otthoni használatra, főleg játékokra akkor is a Windows a legjobb és legtámogatottabb OP rendszer. Szóval javaslom, tedd fel azt. Egyébként valahogy meg lehet oldlani, hogy 2 OP rendszert is fel lehet telepíteni egyidőben, és lehet váltogatni, hogy mikor épp melyiket használod. Egyik ismerősöm így csinálta.
2013. szept. 19. 20:11
 9/10 Tom Benko ***** válasza:

Az állításod az volt, hogy semmire sem jó, ezt cáfolni lehetett. Otthoni használatra mi a legjobb, ezen vitatkozhatunk. Használtam XP-ig wint, volt, hogy a sírógörcs kerülgetett, a drivervadászattól a toolok keresgéléséig. Az vajon normális, hogy a telepítés inkluzálja vírusirtó, spyware-irtó és tűzfal telepítését, amik mind értékes erőforrásokat foglalnak le? Futottál már bele eltávolíthatatlan programba? Mert én igen.

Az lehet, hogy a legtámogatottabb, de ez leginkább a degecen született stílusuknak köszönhetik, amivel jópár versenytársukat kinyírták, és amiért rendszeresen kapnak zsíros bírságokat. A Linux erejét mi sem mutatja jobban, hogy ennek ellenére is fenn tudott maradni, sőt terjed is. Gondolj bele, ha egyenlő eséelyeket kaphatott volna mindvégig...

A win játékokra is csak emiatt jó. (Meg a gyártók pénzéhsége miatt.) A legtöbb játék amúgy fut WINE segítségével, csak néhány elborult igényű nem. Mi több, sok játékot már eleve igyekszenek elkészíteni Linuxra is, szóval lassan ez sem lesz igaz.

Az lenne amúgy optimális, ha a legismertebb 3-4 OS kb. egyenlő részesedéssel lenne jelen, ténylegesen is jó minőségű programokat teremtene az így kialkult piaci verseny.

2013. szept. 20. 06:39
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem a win a legjobb, csak ez lett belétek mantrázva! Picit ki kellene nyitni a szemeteket, csak egy kis kíváncsiság/érdeklődés kellene és nem elfogadni amit az orrotok alá dugnak, hanem megismerni új dolgokat is! ;)

A kérdezőnek pedig ajánlom az Assault cube játékot! Hasonló a cs-hez! Én sokat lógok rajta. :)

2013. szept. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!