Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan videó latöltő...

Van olyan videó latöltő program amely szinte mindenhonnan letölti a videókat?

Figyelt kérdés

Olyan programot nem találtam amely szinte minden oldalról letöltené a videókat! Windows 8 ra kellene!

Letöltené pl: Facebook, slide.ly, keek.com, youtube.com... Stb! Ha lehet a lehető legnagyobb méretben de én válasszam ki pl 360 p vagy 1080 p...

Linket is küldhettek honnan töltsem le, de ncoreon biztos fenn van ezért elég egy pontos név is!

Köszönöm szépen!

Jaj és ha már itt tarok egy olyan jó kis program kellene amivel ingyenesen jó videókat tudok szerkeszteni!

Előre is köszönet!

2013. szept. 17. 09:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez megfelel az elvárásaidnak szerintem: *****

Videószerkesztésre a Camtasia Studio 8 at ajánlom. : http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. szept. 17. 09:18
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, de ez a videó letöltő progi nem töltött le semmit próbáltam a keek.com és a slide.ly-ról de nem töltötte le! :(

Esetleg valami más?

köszönöm

2013. szept. 17. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Firefox, Flashgot bővítmény.

A letöltés gyorsítható, ha egy letöltésvezérlőbe irányítjuk át, például Orbit. /ez a Flashgot beállításainál választható ki/

Az Orbit önmagában is alkalmas videóletöltésre, ha a Flashgot netán nem boldogul, akkor az Orbit Grab++ funkciójával is lehet tenni még egy próbát.

2013. szept. 17. 09:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Google Chrome és safarit használok! De köszönöm még keresgélek!
2013. szept. 17. 09:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Az általad említett oldalak Flash player lejátszót használnak, amihez nem szükséges külön program, hanem a böngészőbe integrált kiegészítő segítségével lehet letölteni a videókat.

Valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=6YN4-_bSTho

2013. szept. 17. 09:44
 6/14 anonim ***** válasza:
A Firefox tapasztalatom szerint nem fertőz, használhatod nyugodtan. Egy telepítést sem igénylő portable változat is megfelel.
2013. szept. 17. 09:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja, azon meg átsiklottam, hogy az Orbit Grab++ bármilyen böngészővel használható.
2013. szept. 17. 09:54
 8/14 A kérdező kommentje:

ezt az orbit grab++ -t nem találom honna lehet letölteni kerestem a googleban nem találtam olyat ahonnan jó chrome-hoz és lelehet tölteni!

Köszönöm

2013. szept. 17. 10:00
 9/14 anonim ***** válasza:
2013. szept. 17. 10:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Ebben kell indítani a Grab++ ablakot és utána rámenni a videót tartalmazó oldalra, vagy frissíteni a már megnyitott oldalt. Ha van letölthető videó, meg fog jelenni a program ablakában, ki kell pipálni és kattintani a letöltésre.
2013. szept. 17. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!