Melyik program jobb, és miért, a Vista vagy az XP?
Az XP-nek nagyon jó a szoftveres támogatottsága, könnyen kezelhető, felhasználóbarát. stb.
A Vista ennek az ellentéte, még a Microsoft is elismerte hogy a Vista egy zsákutca, én nem ajánlom senkinek.
A windows 7 kapcsán elég nagy előítéleteim voltak, de már 3napja hogy használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz hogy a szoftveres támogatottsága még a béka segge alatt van, de ez idővel majd változni fog.
Összegezve: Ha csak munkára használod a géped akkor XP a legjobb választás, még mindig.
Azonban eljön az idő amikor ez megváltozik majd, a játékosok nagy része a DX10-11 miatt win 7-re fog váltani. És ahogy fejlődnek a processzorok-egyre több cpu mag-úgy szükségszerű is lesz a váltás.
Nagyon köszönöm,hogy hatékony válaszokat kaptam.
Nekem 1 éves márkás,jó minőségű laptop-om van és Vista program van telepítve benne. Miért lehetséges mégis,hogy az újraindításnál(Restart) 8 perc alatt jön be az Internet,és elég sűrűn lefagy.Mivel a gépnek nincs baja,vírus sincs benne ,én a szolgáltatóra tippelek.
Ti mire?
Szerintem szó nincs ilyesmiről(ezt a legkönnyebb mondani).
A szolgáltató hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!