KIKAPCSOLTAM valamit a gépemben, és most nem tudok megnyitni semmit, ami az asztalon van. MIT CSINÁLJAK?
A Szolgáltatás kezelőből vagy az Indítópult kezelőből töröltél ki valamit, mert a Folyamatkezelőben csak leállítani tudsz egy folyamatot.
Esetleg az adott programok mappájában keresd meg az alkalmazást elindító fájlt, jobb klikk rajta - Küldés - Asztal (parancsikon létrehozása).Ha ez nem működik próbáld meg visszaállítani a rendszert arra az időpontra, mielőtt feltetted volna az "amigo"-t. Telepítéskor felajánlja a visszaállítási pont létrehozását, csak akkor ki kell "pipálni" az opciót ( jobb lenne a fordítottja ).Ha ez meg volt, könnyebb dolgod lesz.
nem pipáltam ki semmit telepítéskor... és fogalmam sincs, hogy hogyan lehet visszaállítani a rendszert arra az időpontra, mielőtt feltettem az "amigo"-t.
Megnéztem az "amigo" mappát, ahol törölni lehet ezt a programot .. semmi nincs ott, amivel vissza lehetne állitani .. :S
Windows 8-ban ( a 7-es is hasonló és azt hiszem, a Vista is ):
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer\Speciális rendszerbeállítások\Rendszervédelem fül\Rendszer-visszaállítás... gomb\Itt a legutolsó visszaállítási pontot ajánlja fel.Ha jó, Tovább, hanem jó, Másik visszaállítási pont kiválasztása és most Tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!