Az XP jó egy Toshiba Satellite A110 laptopra?
Elég gyengusz gép, szal az xp való rá.
Ha még egyszer sem csináltad, akkor ne fogj hozzá egyedül, mert elrontani vszeg nem tudod, de azért kérdéses a telepítés kimenetele. Litániát lehetne írni a telepítésről, de ha egyszer látod, és van hozzá érzéked, akkor másodjára már esélyesebben indulsz.
A saját asztali gépemet már többször újra telepítettem. Ez egy ismerősömé, aki semmit sem ért hozzá.
Merjem, ne merjem? Most windows 7 van rajta, amivel elég lassú. Ha javíthatnék rajta valahogy, nem raknám újra.. Frissítések nem használtak.
Hogy ne lenne lassú, mikor a követelményeknek sem felel meg...
Rakj rá rá xpt, de előtte össze kell vadásznod hozzá a drivereket, ha nincs meg a telepítőlemeze.
Sztem innen indulva megleled őket:
Arra viszont ügyelj, hogyha egy partícióból áll a vinyó, akkor a win7et eltakarítani, a cuccokra viszont ügyelni kell!
És az xp makacskodhat, mert win7 (nála újabb oprendszer) van már telepítve.
Épp az előbb néztem a Toshiba oldalt. Köszönöm..
Jövő héten belevágok..
Köszönöm.
Üdv, Anita
Még egy kérdés..
Szerinted xp SP3 jó lesz? Régen Home volt rajta.
Sztem mindenféleképp sp3asat, hogy legalább azok a javítások benne legyenek.
Ha a professionalra is kérdezni akartál, csak lemaradt vna :-), akkor a válasz az, hogy a home vmivel lájtosabb, de ha csak prof van, akkor az is jó rá. Nekünk hasonló notin az van, és rendben müxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!