Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az XP jó egy Toshiba Satellite...

Az XP jó egy Toshiba Satellite A110 laptopra?

Figyelt kérdés
Nehéz rá telepíteni?
2013. szept. 15. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Elég gyengusz gép, szal az xp való rá.

Ha még egyszer sem csináltad, akkor ne fogj hozzá egyedül, mert elrontani vszeg nem tudod, de azért kérdéses a telepítés kimenetele. Litániát lehetne írni a telepítésről, de ha egyszer látod, és van hozzá érzéked, akkor másodjára már esélyesebben indulsz.

2013. szept. 15. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:

A saját asztali gépemet már többször újra telepítettem. Ez egy ismerősömé, aki semmit sem ért hozzá.

Merjem, ne merjem? Most windows 7 van rajta, amivel elég lassú. Ha javíthatnék rajta valahogy, nem raknám újra.. Frissítések nem használtak.

2013. szept. 15. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy ne lenne lassú, mikor a követelményeknek sem felel meg...

Rakj rá rá xpt, de előtte össze kell vadásznod hozzá a drivereket, ha nincs meg a telepítőlemeze.

Sztem innen indulva megleled őket:

[link]

Arra viszont ügyelj, hogyha egy partícióból áll a vinyó, akkor a win7et eltakarítani, a cuccokra viszont ügyelni kell!

És az xp makacskodhat, mert win7 (nála újabb oprendszer) van már telepítve.

2013. szept. 15. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Épp az előbb néztem a Toshiba oldalt. Köszönöm..

Jövő héten belevágok..

Köszönöm.

Üdv, Anita

2013. szept. 15. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés..

Szerinted xp SP3 jó lesz? Régen Home volt rajta.

2013. szept. 15. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Sztem mindenféleképp sp3asat, hogy legalább azok a javítások benne legyenek.

Ha a professionalra is kérdezni akartál, csak lemaradt vna :-), akkor a válasz az, hogy a home vmivel lájtosabb, de ha csak prof van, akkor az is jó rá. Nekünk hasonló notin az van, és rendben müxik.

2013. szept. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!