Mi az a Nyílt nCore? És mit jelent az, hogy torrent oldal?
Torrent: Több számítógép között megosztott gyors letöltést jelent
Az oldal pedig ahonnan ezeket le lehet tölteni. A legálissága máig vitatott (én úgy tudom), de nagy valószínűséggel illegális.
Az nCore pedig M.o. legnagyobb torrent oldala.
A Nyílt nCore pedig az oda való nyílt regisztrációt jelenti, ami fake, mivel soha nincs nylt reg ncore-ra.
De remélem fake a kérdés is.
olyan hogy nyílt ncore oldal nincs. ha ilyesmi eseményt küldenek neked facebookon, hogy csatlakozz akkor ne tedd, mert regisztrációkor 2x kell emeltdíjas sms-t küldened, ami minimum 4000 ft, és akkor nem kapsz lófaszt se.
Az igazi ncore oldalak CSAKIS .CC és .NU végződésűek!!
Torrent oldal:
Egy olyan oldal ahol filmeket,játékokat,programokat és minden mást amit el tudsz képzelni letölthetsz. Persze ez illegális. Mármint nem pontosan az.. A letöltés nem illegális, csak a visszatöltés az. Ugyanis minden torrent oldalon ha letöltöttél valamit akkor azt vissza is kell "osztanod". Ami annyit jelent, hogy bent kell hagynod a kliensben a torrent fájlt, és addig otthagyni míg 1-es arányig / 1 hétig nem volt bent a kliensedben. Habár ez oldal függő.
A torrent oldal nem tárol semmilyen fájlt, csak magát az oldal felépítését, ők egy linket adnak a felhasználónak melyen keresztül letöltheti az adott fájl(ok)at A FELTÖLTŐ SZÁMÍTÓGÉPÉRŐL ÉS A SEEDELŐKRŐL.
Tulajdonképpen ez annyit jelent, hogy az oldalon semmi nincs mint írtam, csak az oldalt felépítő fájlok, a filmek,zenék stb a torrent feltöltő számítógépén vannak, és te onnan töltöd le egy okos kis programmal, ami a megadott "announce" kód alapján működik.
Kb ennyi :DD
"És mit jelent az, hogy torrent oldal?"
Dióhéjban: fájl cserélő oldal.
Bővebben: [link]
"Mi az a Nyílt nCore?"
Az nCore Magyarország egyik legjobb, legnépszerűbb torrent oldala. Akkor nyílt egy torrent oldal, mikor az embereket meghívó nélkül szabadon regisztrálhatnak ilyen oldalakra.
Maga az, hogy az NCore -on nyílt regisztráció van egyszerű átverés, mivel az nCore -on még soha nem is volt és nyem is lesz nyíl regisztráció.
Jelenleg valóban nincs, de volt már kétszer is. Egyszer levelet lehetett nekik küldeni, és ha annak tartalma alapján úgy ítélte meg a staff, akkor küldtek meghívót. Én is így kerültem be. Másodjára tulajdonos váltáskor volt ilyen, akkor emeltdíjas sms küldésével lehetett bekerülni. Sok kritika is érte őket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!