Saint's Row sorozat?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy miről szól a játék, lehet-e benn e szabadon járkálni kötelezettség nélkül(mint a GTA-ban)és hogy hány karakter van benne?2013. szept. 15. 15:09
1/5 A kérdező kommentje:
És még egy: Érdemes az első résszel kezdeni vagy elkezdhetem a 4-dik részével?
2013. szept. 15. 15:11
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én tavaly játszottam a 3-al, nagyon jó játék szerintem:D
Választhatsz karakterek közül és azokat szabadon formálhatod. Állíthatod az izomzatukat, haj, öltözet, szinte mindent:D És lehet benne szabadon is menni ide-oda:D Hát a 3-ban ilyen űrlényszerű szörnyek ellen kellett harcolni, akkor konkurens maffiákkal, bűnözőkkel kellett felvenni a harcot.
Belinkelek egy képet, még anno csináltam a játékban, a középső vagyok én, körülöttem a társaim:D
3/5 anonim válasza:
Ja és egyébként én alapból a 3. résszel kezdtem, az előzőeknek videókból nem tetszett a grafika, de ezt te döntöd el melyikkel kezded:)
Egyébként, mint láthatod a képen tetkokat is rakhatsz és még ezer egyéb dolgot:)) Próbáld ki a hármat is ha gondolod:) Remélem tudtam segíteni:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, mindenféleképpen ki fogom próbálni a játékot.
2013. szept. 16. 16:10
5/5 A kérdező kommentje:
Zöld kéz ment!
2013. szept. 16. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!