Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Word 2007-ben hogy tudom...

Word 2007-ben hogy tudom kiszedni az összes (általam beszúrt) aláhúzást?

Figyelt kérdés
Kijelöltem bizonyos szavakat (több mint ezret) több színű aláhúzással, de szeretném őket egyszerre kivenni. Cserével nem mentem semmire.
2013. szept. 11. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Most nincs előttem, de úgy emlékszem a keresés (Ctrl+F?) ablakban van egy bővített keresés funkció, ahol nemcsak szövegre, hanem különböző jellemzőkre is lehet keresni, betűtípus, bekezdés formázás, stb. Ott szerintem tudod őket keresni és cserélni üres karaktersorra.
2013. szept. 11. 12:51
 2/4 2xSü ***** válasza:
Kijelölöd az egész szöveget (Ctrl+A), nyomsz rá egy aláhúzást, akkor egységesen aláhúzza az egész szöveget. Ha még egyszer az aláhúzásra kattintasz, akkor meg el fogja az egész szövegről tüntetni az aláhúzást.
2013. szept. 11. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, hogy az aláhúzást akarod kivenni??? :o

Azt hittem, az aláhúzott szöveget. (#1 voltam.)

2013. szept. 11. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Közben rájöttem, hogy ki tudom venni a formázás törlésével is, de persze így elromlik minden más.
2013. szept. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!