A legfrissebb Operában hogy tudom beállítani, hogyha megnyitom, ne a legutóbb bezárt oldalt adja be?
Egyszerűen redukálták a beállításokat minden ok nélkül. Ahogy észrevettem, rengeteg efféle "szolgáltatás" csökkenti a lehetséges opcióid, mintha a fejlődés során butulnának a program alapjai.
Valaki rájött hogy egyáltalán lehet e? Rettenetesen zavaró hogy nem kezdőlappal indít.
Köszi!
Felfedezési tartalom előre betöltése
A Gyorshívó animációinak beállítása lassabb hardverhez
Ennyi. Sehol, semmi más
16.0
(16.0.1196.73)
Egyszerűen nem találok egy képernyőképet a 16-os Preferences ablakáról. De valahol lennie kell ott indulás/kezdőlap beállításnak. (Startup/Homepage)
Ha a címsorba beírod, hogy "opera:config", és a kereséshez hogy startup vagy homepage, akkor sem jön fel használható dolog?
Több ötletem nincs, de hátha jönnek még válaszok.
Abszolút semmi.
Úgy tűnik butul a program :)
Itt is arról panaszkodnak, hogy eléggé el van szúrva a beállítás a 15-16-osban.
Kerülő megoldást talált valaki. Az alábbi fájlt kell szerkeszteni, részletek a linkelt fórumban.
C:\Users\<your username here>\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable --> session.db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!