A fifa 14 demo megjelen leszedtem originen feltette rányomok bejön a panelje rányomok hogy játék tölt és semmi nem nyit meg semmit nem csinál semmit ez miért van? A gépem nem kevés hozzá 6 magos proci 8 gb ram meg 7870 vidikari
Figyelt kérdés
kérlek segitsetek2013. szept. 10. 20:12
1/7 anonim válasza:
Szia nekem is ilyen jellegu problemam van:).Nem tudom mi lehet a gond
2/7 anonim válasza:
Szia ujra az elso hozzaszolo:).Megvan a megoldas!!!:) Vagyis nekem bevalt:kovesd az utasitasokat: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Kérlek ird le hogy mit kell csinélnm mert nem tudok angolul és magyar win 7 em van odájig jutottam el hogy start és hogy minden alkalmazás a tobbit nem értem .kérlek ird le hogy te mit csináltál köszönöm :)
2013. szept. 11. 16:40
4/7 isubacsikisfia válasza:
ugyan ez a bajom ha esetleg privátba írt vonlna légyszi mond el mit kell
5/7 A kérdező kommentje:
nekem nem segitett de az e olda ezt irja : start ra ráyomsz ott minden prog és ott a keresőbe beirod hogy regedit elinditodnyomsz egyszerre egy ctrl f et és oda beirod hogy AppInit_DLLs majd amikor meg találta akkor rá katt és beirod az értékére hogy NULL
2013. szept. 11. 19:00
6/7 isubacsikisfia válasza:
nekem se de azért kösz remélem az eredeti full fifa 14 nél nem lesz ilyen baj
7/7 anonim válasza:
valaki mondja meg mi a megoldás pls!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!