Két op. Rendszer egy gépen?
Figyelt kérdés
A Windows Vista mellé, külön partícióra feltelepítettem a Windows XP-t, működik is rendesen, de az indulásnál nem tudom kiválasztani, hogy melyik rendszer töltsön be, alapból az xp tölt. Mit csináljak, hogy a másik induljon el? (Strat-Vezérlőpult-Rendszer-Rendszer és indítás-Speciális fül: ezt a lehetőséget próbáltam de itt sem látja a Vista rendszert.2013. szept. 10. 12:34
1/5 anonim válasza:
Majd kijavítanak a nálam okosabbak, de én úgy tudom, hogy a rendszereket (Win) "időrendi " sorrendben kell feltelepíteni. ezalatt azt értem, hogy mindig a régebbi kiadású win-t tedd fel először, utána a frissebb kiadásút.
3/5 A kérdező kommentje:
Ennél egyszerűbb megoldás nem létezik?
2013. szept. 10. 13:18
4/5 anonim válasza:
Ha nem időrendbe teszed fel akkor jól jön egy EasyBCD nevű progi, azzal csináltam meg én is a bootmenüt, mert a WIN7 után tettem fel az XP-t...
Leírás: [link]
Én ez alapján csináltam...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldottam!
2013. szept. 10. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!