Tudnátok jó VGA teszt programot mondani ami minden fontos adatot megmutat?
Figyelt kérdés
Ezt szedtem le és hát nem tudtam meg egy dolgot amire kíváncsi vagyok. [link] SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 Ez a karim és ebből több fajta van és nem tudom hogy ez az GPU 1100 mhz memoria speed 5000 mhz vagy GPU 1100 mhz memória speed 4500 mhz. a progi gpu-hoz 1100-at ír memory-hoz meg 1250-et de az sehogy se jó mert vagy 4500 vagy 5000 kell lennie. [link] Előre is köszönöm a segítséget.2013. szept. 10. 09:51
1/3 anonim válasza:
A GPU-Z a legjobb program. Az viszont lehetséges, hogy a videókártyád (sőt szinte biztos) alulszabályozza az órajeleket amikor nincs terhelés alatt, csökkentve a fogyasztást/melegedést. (mert hát fölöslegesen miért is menne ugye max órajelen)
Terheld meg szépen valamivel, mondjuk Furmark-al és közben nézd az órajeleket - az lesz a helyes. Elvileg ugyanis a GPU-Z valós időben mutatja az órajeleket.
2/3 anonim válasza:
GDDR memóriánál az effektív órajel a négyszerese a valósnak.
Azaz a GPU-Z jól írta ki neked az 1250 MHz X 4=5000 MHz Effective.
3/3 anonim válasza:
A GPU-Z az információs oldalon ("Graphics Card" fül) a valós MHz-t írja ki.
A "Sensors" fülön valóban megfigyelhető, hogy terheletlen állapotban jóval kevesebb mind a mag, mind a memória órajele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!