Mi baja lehet az Outlook-nak?
Figyelt kérdés
Windows 8 prof 32 bit-es rendszeren office 2013 van és a gmail fiókomat tettem az outlook-ba. Létrehoztam benne szabályokat (szabályok: mint a gmail-ben a címkék) bizonyos levelekre, de egyik napról a másikra törli ezeket a leveleket, vagy nem tudom mit csinál, de abban a létrehozott mappában nincs és az archiváltak közé se tette. Nem állítottam be automatikus archiválást. Illetve a beérkező üzenetek között sincs semmi, ami előző nap ott volt és nem tudom szinkronizálni. Ha hagyományosan, a gmail.com-on keresztül jelentkezem be a fiókomba, akkor minden rendben van, minden ott van a helyén. Illetve exportálni se tudom az egész fiókomat, mert hibaüzenetet dob. Hibásnak érzi az egyik szülinap bejegyzést a naptárban és kéri a javítást, ezért szinte azonnal leáll az exportálás és így semmit sem tud csinálni. Csakhogy az a gond, hogy az a szülinap bejegyzés már nem létezik. Gondoltam újrahúzom az egész office-t, habár néhány hete csináltam meg az egész gépemet. Augusztus közepe után, tehát friss minden. Mi lehet a gond? Mit tehetek?2013. szept. 10. 09:30
1/2 anonim válasza:
Az Outlook hadilábon áll az IMAP levelezőkkel (exchange persze pöpecül megy... nem véletlenül) Ha gmail fiókot akarsz levelezőprogramba applikálni, akkor sokkal jobban jársz a Thunderbirddel. Van hozzá google calendar plug-in, meg google contacts plug-in is.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a jó tanácsot. Szerencsére azt is ismerem, úgyhogy akkor áttérek arra.
2013. szept. 12. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!