Tudnátok ajánlani valami jó logikai játékot?
Figyelt kérdés
Valami hasonlót, mint a sokoban (ládatologatós), vagy a parkolóból kiállós játékok, tehát ne a gyors egérkattintgatásé legyen benne a főszerep, hanem inkább a gondolkodásé.2013. szept. 10. 02:09
1/6 anonim válasza:
Kisebb, de nem böngészős játékok közül van egy pár jópofa logikai, mint a Braid, The Swapper, TAG, Portal... Androidra is vannak ötletes cuccok, mint pl a Cut the rope. :)
2/6 zoliba' válasza:
életem egyik legjobb játéka volt : machinarium.
De készülj fel,h az ideg szét fog b..szni!
3/6 anonim válasza:
Valónban, az is elég jó, még a soundtrack-jét is szeretem! Néhol meg lehet kicsit rekedni, de szvsz nem olyan idegesítő (van beépített "súgó" is, az is nagyon ötletes kivitelezésben). Én is merném ajánlani!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, elkezdem őket sorra kipróbálni.
2013. szept. 10. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!